Skip to the main content

Mijn account

Maritime & Technology Inland Shipping Process Technology Ports & Logistics

Zo breed en divers als de oceaan, is de maritieme wereld zelf. Een wereld gedreven door technologie, innovatie en globalisering en waar ouderwets vakmanschap en 'dingen voor elkaar krijgen' nog steeds hun plaats hebben. Duizenden zeevaarders doorkruisen de oceanen dagelijks, ondersteund, getraind en opgeleid door gepassioneerde mensen.

Zo breed en divers als de oceaan, is de maritieme wereld zelf. Een wereld gedreven door technologie, innovatie en globalisering en waar ouderwets vakmanschap en ‘dingen voor elkaar krijgen’ nog steeds hun plaats hebben. Duizenden zeevaarders doorkruisen de oceanen dagelijks, ondersteund, getraind en opgeleid door gepassioneerde mensen.

Ze moeten op de hoogte zijn van de nieuwste veiligheidsvoorschriften, innovaties en inzichten om veilig te blijven en hun werk efficiënt te doen. De publicaties van STC Publishing bieden deze mensen de nieuwste informatie over scheepsbouw, navigatie en achtergrondinformatie over meteorologie of maritieme communicatie.

Voor degenen die carrière maken in de binnenvaart of baggeren, bieden we ook de nodige tools en informatie. Onze publicaties zijn geschreven en gemaakt door maritieme experts die gepassioneerd zijn over verzending, of ze nu onder het dek zijn of daarboven. Bovendien zijn het ervaren docenten die talloze studenten hebben opgeleid en hen hebben ondersteund bij het starten van een carrière in de maritieme wereld.