Skip to the main content

Mijn account

Over STC Publishing

Op 9 mei 2014 legde de STC Group met de overname van maritieme titels van Uitgeverij Smit & Wytzes de basis voor een eigen uitgeverij, STC Publishing. Inmiddels heeft de uitgeverij ook titels in eigen beheer uitgegeven (print en online), zowel in het Nederlands als in het Engels. Een volledig overzicht van onze titels vindt u in onze catalogus.

STC Publishing ontwikkelt, bundelt en verspreidt kennis voor onderwijs, beroepsbeoefenaars en onderzoek in het maritieme cluster, inclusief bagger, offshore en scheeps- en jachtbouw.

STC Publishing is een handelsnaam van Pole Star Publishing b.v.

Heeft u een idee of concept voor een uitgave, neem dan vrijblijvend contact op met de uitgever via info@stc-publising.nl

Ons Team

Bij STC Publishing zijn we gepassioneerd van scheepvaart en transport en hebben we het geluk om dit te combineren met datgene waar we het meest van houden: het maken van boeken en spannende digitale hulpmiddelen voor onze klanten. Ons team heeft jarenlange ervaring met publiceren (print en online) en met distributie en klantenondersteuning. We zijn flexibel, nieuwsgierig en altijd graag bereid om kansen, nieuwe ideeën of samenwerking te bespreken. Hebt u ideeën voor een nieuwe publicatie of heeft u een vraag? We kijken ernaar uit van u te horen!

STC Group

STC Publishing is een partner van de STC Group, een wereldwijd opererende onderwijs- en onderzoeksinstelling voor de scheepvaart, logistiek, transport en procesindustrie.